Skip to main content

Ervaringen

Ervaringen van anderen

“Ik was herstellende van een burn-out. Nadat ik mijn sessies bij de psycholoog had afgerond, voelde het in mijn lijf en hoofd nog niet goed. Ik was niet in balans. Ik was op zoek naar een vorm van rust en ontspanning in mijn lijf en hoofd en een manier om om te kunnen gaan met mijn chronische hyperventilatie klachten.

Carien heeft een fijne manier van begeleiden. Ze straalt rust uit en ze sloot elke keer aan bij wat ik op dat moment nodig had, met fijne oefeningen of meditatie die pasten op dat moment. Ze gaf ook tips waar ik thuis mee aan de slag kon. Verder had ze een luisterend oor en ik kon alles bespreken.

De sessies hebben mij meer rust in mijn hoofd gebracht en handvatten en oefeningen gegeven voor het accepteren van mijn klachten en er mee om te kunnen gaan.”

Tjitske Ponne (54 jaar)

“Ik wilde mij aanvankelijk helemaal niet zo veel laten zien. Je was heel prettig en respecteerde mijn grens respectvol. Ik ben mij meer bewust geworden van mijn gevoel en activiteiten in mijn dagelijks leven. Daar heb ik waardevolle handvatten voor gekregen. Je bent rustig, zorgvuldig, weet veel en houdt van een lolletje.”

Irma Marissink (50 jaar)

“Hoe fijn is het om te leren even stil te staan en jezelf te nemen zoals je bent. Voor mij een geschenk dat ik met de grote betrokkenheid en ervaring van Carien heb kunnen uitpakken.”

Asra

“Ik heb met veel plezier een cursus mindfulness bij Carien gevolgd. Zij is in staat om de hele groep met deelnemers een goed gevoel over zichzelf te geven en ook te zorgen dat er een groepsgevoel ontstaat. Ik heb veel aan de cursus gehad; vooral de inzichten in mijn eigen gedachtes en denkpatronen waren voor mij heel verhelderend. langzaam probeer ik die te veranderen.”

Etienne Boileau

“De mindfulness training kwam plots op mijn pad maar precies op het goede moment. In een periode dat mijn hoofd overliep van verdriet over het verlies van mijn broer en de stress veroorzaakt door grote druk op mijn werk bleek jouw programma mij de rust en structuur te bieden die ik nodig had.”

Mart

“Ik heb goede begeleiding gehad in zowel een stukje crisismanagement als het onder ogen zien van de keuzes die ik moet maken. Ik durf meer voor mezelf te staan en ook meer te vertrouwen op mijn gevoel. Ik ben heel erg tevreden over de therapie en voel me enorm geholpen en gehoord. Zonder waardeoordeel! Ik heb meer rust gekregen in waar ik voor wil gaan staan. Echt vanuit mij, en niet vanuit anderen. Systemisch kijken gecombineerd met meer vanuit gevoel leven heeft me ook breder naar dingen laten kijken. En ook dat meenemen in keuzes. Ik ervaar Carien als een enorme fijne therapeut. Ze is empathisch en kritisch op een opbouwende manier. Ze stelt de juiste vragen en is flexibel in haar aanpak.”

Frank (29 jaar)