Skip to main content

Online meditaties

Although seeds of suffering are still in me in the form of afflictions and habit energies, mindfulness is also there, helping me touch what is most wonderful within an around me

Thich Nhat Hanh

Herken je dit?

Raak jij jezelf in de hoeveelheid prikkels van de dag regelmatig kwijt?

Zou je dit graag willen

Verlang je naar meer rust en een diepere verbinding met jezelf?

Mindfulness is een vaardigheid om met meer aandacht en compassievol aanwezig te zijn bij elke ervaring die zich voordoet. Deze vaardigheid kun je leren door te mediteren.

Samen met BFC Compassionate Care & Mindful Medicine bied ik online meditaties aan voor mensen in de zorg én mensen die zorgen. Als je werkzaam bent in het onderwijs kun je hier ook aan deelnemen.

Meld je aan

Dit kun je verwachten

Heb jij een stressreductietraining of coachingstraject gevolgd bij Ademtij en wil je blijven mediteren om je innerlijke kalmte, focus en compassie verder te ontwikkelen en meer veerkracht en balans te behouden in alles wat speelt?

De Internationale Compassie Community verzorgt 4 keer per week online live-meditaties, begeleid door gerenomeerde meditatieleraren van over de hele wereld. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de meditaties.

Hier kun je je aanmelden.

Waarom Carien?

Ik mediteer ruim 20 jaar in de traditie van Thich Nhat Hanh en geef sinds 2014 mindfulness- en compassie-trainingen aan professionals en open groepen. Ik volgde hiervoor een breed scala aan opleidingen en retraites en sta geregistreerd in het landelijk Mindfulness Register als gevorderd trainer.

Vanaf 2021 verzorg ik online meditaties voor de Internationale Compassie Community

Lees meer over mij