Skip to main content

Gratis van waarde

Gratis verminder-je-stress gesprek

Zit je (al een poosje) niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat alles steeds sneller, efficiënter en beter moet, en dat dit alleen maar meer wordt? Misschien eis je te veel van jezelf en voel je je daardoor regelmatig gespannen? Heb je minder focus thuis en op het werk en/of voel je je vaak opgejaagd? Ben je bang voor een burn-out of zit je er misschien al in?

Iedereen ervaart stress anders. De een zal eerder lichamelijke klachten krijgen zoals: hoofdpijn, buikpijn, problemen met de spijsvertering. Een ander kan moeilijker in slaap komen of wordt veel te vroeg wakker. Weer een ander krijgt een hoofd vol onrust en gaat piekeren.

“Soms kan even sparren met een ervaren trainer/therapeut je weer op weg helpen. Ik help je graag.”

Ja ik wil dit gratis gesprek

Dit kun je verwachten

Dit gesprek gaat je helpen om meer zich te krijgen op de mate waarin stress jouw leven bepaalt. In dit gesprek gaan we kijken naar jouw stress-triggers en in welke mate dit je beperkt in wie je wilt zijn of wat je wilt doen. Erkennen dat je stress ervaart: dit uit spreken kan al helpen om de stress te verminderen. Ik geef je gelijk een paar tips op maat waar jij al direct mee aan de slag kunt.

Als je nu een verminder-je-stress gesprek aanvraagt stuur ik je een vragenlijstje over jouw stress-beleving. Dit vul je in en stuur je terug. We maken dan gelijk een afspraak voor een online (telefonisch mag ook) verminder-je-stress gesprek. Het gesprek duurt 30 minuten en kost normaal gesproken € 47,50. Ik doe het je graag cadeau.

Misschien is het best spannend om deze stap te zetten, maar geloof me, het lucht op en verplicht je tot niets.

Ja ik wil dit gratis gesprek