Carien Olbers (1961)

Trainer en therapeut

“Soms zie ik de wereld als onveilig en is er angst voor afwijzing. Dan komt er verdriet boven over ruziënde ouders, de val van de hooiwagen of het afscheid van opa.

Als ik aanwezig ben in het hier en nu, geniet ik van een kop warme thee, een wandeling in het bos en goed gezelschap. Dan ben ik in contact met mijn omgeving en mezelf, zie ik wat ik nodig heb en kan ik het verleden laten rusten.”

Ik werkte als landbouwkundige in Azië en was leerkracht basisonderwijs in Nederland. Ik ben echtgenote en moeder van twee volwassen kinderen.

Ik ben opgeleid tot psychosociaal therapeut bij het Boswijkinstuut en aangesloten bij het  Boswijknetwerk en BewustMeppel. Ik ben lid van de beroepsorgansiatie NFG en sta ingeschreven in  het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg; licentienummer 180573R.

Klik hier voor de algemene voorwaarden. Klik hier voor het document privacy verklaring.

Bij het Centrum voor Mindfulness en SeeTrue volgde ik supervisie en trainingen: MindfulKids; Mindfulness en Beweging; Inquiry Intensive; Teacher trainings van Trish Bartley en David Dewulf; Cognitieve en Boeddhistische Psychologie; Mindfulness en Weerstand; Psychopathologie; Mindfulness en Ouderen; Mindfulness at the Workplace; en Zelfcompassie. Ik ben categorie 1 trainster en gecertificeerd lid van de VMBN en de VVM. Informeer svp bij uw zorgverzekeraar of u voor vergoeding in aanmerking komt. 

Carien Olbers Ademtij